Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants

Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants is 1 personne. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

#plusdegourmandises
Toutes les textures sont au rendez vous avec cette recette : le croquant avec les légumes crus, le moelleux avec le poisson et la purée, le croustillant avec les chips. Une explosion de saveurs pour les papilles !
Pour encore plus de recettes, je vous invite à aller visiter mon site Web en cliquant sur ce lien www.plaisirculinaire.fr. Vous pouvez également si vous le désirez vous abonner à ma chaîne Youtube : https://www.youtube.com/channel/UC0P2GDl4mSfbn4PTbj1iWew…
Amicalement.
Sylvie

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants:

  1. Dos de Lieu Noir (200 g) ou autre selon vos goûts
  2. 1 grosse Patate douce
  3. 3 tomates cerise colorées
  4. 2 radis rose
  5. 1 demi-fenouil
  6. Huile d'olive
  7. Beurre
  8. Sel et Poivre
  9. Herbes aromatique de votre choix

Steps to make to make Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants

  1. Commencez par la purée et les chips ; coupez quelques fines rondelles dans la patate douce sans l'éplucher avec une mandoline c'est l'idéal car il faut que les rondelles soient le plus fines possible. Epluchez le reste de la patate douce
    et coupez-la en cubes. Faites cuire dans de l'eau bouillante légèrement salée environs 20 mn. Après cuisson, laissez bien égoutter et écrasez avec une fourchette. Ajoutez une noisette de beurre et bien mélangez.
  2. Pour les chips préchauffez le four à 190 degrés, déposez les rondelles sur une plaque munie de papier sulfurisé, à l'aide d'un pinceau étalez un peu d'huile d'olive de chaque côté, salez légèrement et enfournez pour 6 à 8 minutes. Bien surveillez la cuisson !
  3. Pendant ce temps préparez les autres légumes : lavez soigneusement tous les légumes, coupez les tomates cerise en deux, les radis en fines tranches dans le sens de la longueur et le fenouil en fines lamelles. Réservez le tout.
  4. Pour la cuisson du Poisson : faites le revenir dans un peu d'huile d'olive 5 mn de chaque côté, salez et poivrez à votre convenance.
  5. Pour le dressage : à vous de laisser parler votre créativité, votre imagination.... Ajoutez quelques herbes aromatiques de votre choix et un peu de Fleur de sel.
    Bonne dégustation !

As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have more all-natural control over your diet as well as adapt your diet to your personal preferences gradually. Whether you wish to offer a dish that uses less or more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make straightforward adjustments to accomplish this objective. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for standard food preparation skills for newbies you do not require to discover them yet just if you grasp some straightforward cooking techniques.

This isn't a total overview to fast and simple lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Ultimate Dos de Lieu Noir Purée et chips de Patate douce et Légumes croquants. Thanks so much for reading. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Tarte normande aux pommes, poires et amandes

Mini tartelettes au chocolat et aux noix

Lasagne aux poireaux et saumon