Granola cacahuètes et noix
Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Granola cacahuètes et noix. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.
Granola cacahuètes et noix is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Granola cacahuètes et noix is something which I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Granola cacahuètes et noix, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Granola cacahuètes et noix delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Granola cacahuètes et noix is Pour 1 grand bocal. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Granola cacahuètes et noix using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.
Cuisiner les vrais aliments, et se détourner de l’alimentation industrielle, souvent trop grasse, trop sucrée et trop salée... tout le monde connaît la chanson ... c'est ce que je vous propose aujourd'hui.
Aujourd'hui je vous propose un granola maison, à base de noix et de cacahuètes, pour un petit déjeuner sain et gourmand.
Ingredients and spices that need to be Get to make Granola cacahuètes et noix:
- 100 g mélange de fruits secs (raisins secs, abricots secs...)
- 100 g d 'eau
- 50 g sirop d'agave
- 50 g miel
- 30 g d'huile de tournesol
- 300 g flocons d'avoine
- 80 g cacahuètes
- 50 g cerneaux de noix
- 50 g baies de goji
- 50 g cramberries
- Quelques myrtilles pour servir
Steps to make to make Granola cacahuètes et noix
- Préparer une à deux plaques de papier sulfurisé, allant au four, et préchauffer le four à 160°C.
- Pour la version Thermomix® : Mettre les noix dans le bol et mixer 3sec / Vitesse 5. Réserver.
Verser l'eau, le sirop d'agave, le miel et l'huile de tournesol dans le bol et cuire 5min / 100°C / Vitesse 1.
Ajouter dans ce sirop les flocons d'avoine, les cacahuètes et les noix puis mélanger 1min / Sens Inverse / Vitesse mijotage (La cuillère) - Répartir la préparation sur les plaques, et cuire à 160°C pendant 40 minutes en remuant toutes les 10 minutes.
- Mettre le granola dans un grand saladier, y ajouter les baies de goji, et les cramberries, ainsi que les fruits sec. Mélanger l'ensemble et laisser refroidir avant de conserver dans un bocal en verre ou une boîte alimentaire.
Servir avec quelques myrtilles. - Pour la version SANS Thermomix® : Mixer rapidement les noix de sorte à les concasser.
- Préparer un sirop avec l'eau, le miel et le sirop d'agave. laisser cuire sans faire bouillir dans une casserole sur feu moyen, Quand la préparation devient sirupeuse, réserver.
- Mettre tous les ingrédients, avec le sirop (sauf les fruits secs, les goji et les cramberries) dans un faitout, et cuire sur feu moyen en remuant sans cesse, pendant environ 5 min. On doit obtenir une préparation qui "colle" un peu.
Répartir la préparation sur les plaques, et cuire à 160°C pendant 40 minutes en remuant toutes les 10 minutes. - Mettre le granola dans un grand saladier, y ajouter les baies de goji, et les cramberries, ainsi que les fruits sec. Mélanger l'ensemble et laisser refroidir avant de conserver dans un bocal en verre ou une boîte alimentaire.
Servir avec quelques myrtilles.
As your experience and self-confidence grows, you will find that you have more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your individual tastes over time. Whether you wish to serve a recipe that uses less or even more ingredients or is a little more or less hot, you can make easy modifications to attain this goal. Simply put, start making your recipes on time. When it comes to standard cooking abilities for beginners you don't need to discover them however just if you understand some straightforward cooking strategies.
This isn't a full guide to quick and easy lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will get your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Easiest Way to Make Award-winning Granola cacahuètes et noix. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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