Écrasé de pommes de terre et champignons
Hey everyone, it's me, Dave, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Écrasé de pommes de terre et champignons. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Écrasé de pommes de terre et champignons is one of the most popular of current trending foods in the world. It is easy, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Écrasé de pommes de terre et champignons is something which I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Écrasé de pommes de terre et champignons, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Écrasé de pommes de terre et champignons delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Écrasé de pommes de terre et champignons is 3 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Écrasé de pommes de terre et champignons estimated approx 20 minutes.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Écrasé de pommes de terre et champignons using 8 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.
Je suis une grande fan des champignons et je me suis dis que l'association avec des pommes de terre ne pouvait être qu'une bonne chose alors la voilà. Il s'agit d'une alternative idéale à la "simple" purée de pommes de terre.
Ingredients and spices that need to be Get to make Écrasé de pommes de terre et champignons:
- 600 g pommes de terre
- 1 échalote
- 1 gousse d'ail
- 120 g mélange forestier
- huile d'olive
- cerfeuil
- sel
- poivre
Steps to make to make Écrasé de pommes de terre et champignons
- Ustensiles et ingrédients.
- Faire cuire en auto-cuiseur (ou à l’eau mais se sera plus long) les pommes de terre pendant 45 minutes.
- Verser l’huile, l’échalote coupée en petits morceaux et les champignons dans une poêle et faire revenir à feu vif.
- Quand les échalotes ont pris une belle couleur ajouter le sel, le poivre, le cerfeuil et l’ail coupé.
Prévoir de couper l’ail avant ou de retirer la casserole du feu pendant ce temps pour ne pas faire brûler le mélange champignons/échalotes.
Rajouter de l’eau ou un peu d’huile si vous voyez que cela commence à brûler. Remettre sur le feu afin que le tout se mélange. - Une fois les pommes de terre cuites, les éplucher et les écraser à l’aide d’une fourchette (ou d’un presse-purée).
- Ajouter l’écrasé au mélange avec les champignons.
Rajouter un peu de lait si cela vous paraît trop épais. Cependant il s’agit d’un écrasé et non d’une purée. - Garder l’écrasé au chaud jusqu’au moment de déguster.
Goûter régulièrement afin d’ajuster l’assaisonnement. - Bon appétit !
As your experience and confidence expands, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you intend to offer a dish that makes use of less or even more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make simple adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your recipes on time. As for standard food preparation abilities for newbies you don't require to discover them yet just if you master some simple cooking strategies.
This isn't a full overview to quick as well as easy lunch dishes however its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this special food Steps to Prepare Ultimate Écrasé de pommes de terre et champignons. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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