Quiche saumon poireaux

Quiche saumon poireaux

Hey everyone, it's me again, Dan, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Quiche saumon poireaux. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Quiche saumon poireaux is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Quiche saumon poireaux is something which I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Quiche saumon poireaux, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Quiche saumon poireaux delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Quiche saumon poireaux using 12 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Take to make Quiche saumon poireaux:

  1. Pour la pâte brisée maison
  2. 200 g farine
  3. 100 g beurre
  4. 1 demi-cuillère à café de sel
  5. 1 demi verre d'eau 50 mL environ
  6. Pour la garniture
  7. 1 ou deux poireaux selon les goûts
  8. 2 pavés de saumon frais
  9. 4 cuillères à soupe Crème fraîche environ
  10. 2 ou 3oeufs
  11. Sel poivre
  12. Herbes de Provence

Steps to make to make Quiche saumon poireaux

  1. Pour la pâte brisée
  2. Mettre 200 g de farine plus le sel et 100 g de beurre coupé en petits morceaux dans un saladier.
  3. Effriter le tout à la main
  4. Ajouter l'eau progressivement environ un demi verre d'eau en mélangeant jusqu'à former une boule souple sans être molle, en arrêtant dès que la pâte se met en boule et ne colle plus.
  5. Plier la pâte en quatre en l'écrasant sur le plan de travail légèrement fariné, et la recouvrir d'un film de farine et d'un torchon.
  6. Laissez reposer 20 à 30 minutes
  7. Étaler la pâte sur un plan de travail fariné avec un rouleau à pâtisserie. tourner la pâte d'un quart de tour régulièrement pour étaler la pâte le plus possible selon une forme circulaire et sur une épaisseur homogène d'environ 3 mm.
  8. Déposer la pâte sur le mot légèrement graisser et faire adhérer la pâte en la pressant légèrement sur le moule.
  9. Découper la pâte sur les bords du moule avec un couteau ou en passant le rouleau sur les bords. Elle est prête à accueillir une garniture après l'avoir piqué avec une fourchette.
  10. Pour la garniture
  11. Faire revenir le ou les poireaux dans un peu de beurre jusqu'à ce qu'il fonde un peu. Les déposer sur la pâte.
  12. Faire revenir les pavés de saumon à la poêle ou tout simplement dans une casserole d'eau puis une fois cuit les couper en morceaux ou les effriter sur le poireau.
  13. Ensuite ajoutez le mélange œuf crème fraîche herbes de Provence sel poivre sur la garniture.
  14. Placer au four à 180° 20 à 30 minutes.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you wish to offer a dish that utilizes less or even more components or is a little bit more or less spicy, you can make straightforward adjustments to accomplish this objective. Simply put, start making your recipes on time. When it comes to standard food preparation skills for newbies you do not require to discover them yet just if you grasp some basic food preparation methods.

This isn't a total guide to quick and simple lunch recipes yet its good something to chew on. Ideally this will get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Step-by-Step Guide to Prepare Speedy Quiche saumon poireaux. Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lasagnes saumon ricotta épinards

Mini tartelettes au chocolat et aux noix

Rose feuilletée aux pommes